20170902_103942-2-1.jpg

Coachen met ezels

Laat de ezels doen waar ze goed in zijn. Boek een sessie en vind antwoorden. Een sterk instrument in veranderingsprocessen. De dieren leiden je in korte tijd naar de essentie van je vraag.

Zij weten instinctief wat ze voor jou moeten doen om je datgene duidelijk te maken dat nu belangrijk is voor je. Zij zien je zoals je bent: in je meest pure vorm, zonder ego, merkkleding, status, opleiding of baan. Zij reageren op jou in het moment en dan is het alsof je even in je eigen film kijkt. Jij herkent wat ze duidelijk willen maken, wij als coaches helpen daar woorden aan te geven die jij gegarandeerd zult begrijpen.

unnamed.jpg

Daar waar de mensen-coach stopt raken de ezels instinctief een nog diepere laag. Met deze inzichten kom je verder in het veranderingsproces dat nodig is om te komen waar je wil zijn

Wij leven met onze kudde om ons heen, 24 uur per dag. Hierdoor zijn we maximaal met hen verbonden. Zelfs subtiele aanwijzingen tijdens het coachen merken we daardoor op en kunnen we op een zuivere manier aan jou als klant teruggeven. We weten immers of het gedrag van een dier de spiegel is van de cliënt, of dat dit gedrag hoort bij de gemoedstoestand van het dier op die dag.

Begeleiding door 2 coaches: Inge dichtbij in het werkveld voor veiligheid, alles wat op fluisterniveau gezegd wordt en foto reportage. Nell net buiten het hek voor het overzicht in de dynamieken. Nell is coach met paardenInge coach met ezels; zij vullen elkaar vanuit hun eigen deskundigheid mooi aan.