FEel good vakanties

Wij bieden Feel Good vakanties aan waarin je heerlijk kunt ontspannen, gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling. Waar de nadruk op ligt, kies je zelf!

Soloreizigers zijn bij ons van harte welkom!

 
 
Feelgood+donkeymotion.jpg

Feel Good Vakanties

Speciaal voor mensen die in hun eentje op vakantie gaan en niet alleen willen zijn. De activiteiten waar je voor kiest geven een mooie invulling aan je vakantiedagen. En er blijft nog veel tijd over om te luieren aan het zwembad, zelf een wandeling te maken ( onze honden wijzen je graag de weg), even naar het dorpje te lopen, een markt te bezoeken of een terrasje te pakken.

Je kunt kiezen om op jezelf te zijn, of niet.

Om je verblijf bij ons zo comfortabel mogelijk te maken bieden wij een arrangement waarbij je zelf de activiteiten kiest.
Vakanties met een vleugje persoonlijke ontwikkeling. Hoe mooi is dat? Een vakantiegevoel door de mooie plek waar je verblijft, onbezorgd, comfortabel en veilig. De sessies met onze dieren leveren je nieuwe inzichten op over persoonlijke levensthema’s. Voel je ontspannen, doe nieuwe energie op. Even weg van huis en werk, geen verplichtingen die je gedachten in beslag nemen. De activiteiten die voor je georganiseerd worden geven een prettige structuur aan jouw verblijf. En er is veel vrije tijd zodat je in alle rust van de omgeving kunt genieten. Een mooie tijd om nader met jezelf kennis te maken. Sta jezelf emoties toe.

Alle inzichten uit de sessies krijgen de tijd om te beklijven terwijl je wandelt, aan het strand ligt, luiert aan het zwembad of een lekker boek leest. Bovendien kun je op ons terug vallen als je het gevoel hebt iets vergeten te zijn uit de sessies. Wij zijn vlakbij.

Vol energie en zin in veranderingen stap je weer op het vliegtuig.

Wil je meer informatie over een Feel Good Vakantie op maat?

Neem contact met op ons!

 
Ontspan lekker aan ons zwembad

Ontspan lekker aan ons zwembad

Themaweken

Door het jaar heen bieden wij verschillende themaweken aan.

Een 7-daags verblijf op onze Quinta met nog 3 of 4 anderen die het zelfde thema hebben gekozen als jij: wandelen, persoonlijke ontwikkeling in vakantiesfeer of een week waarin onze dieren centraal staan. Volg onze agenda op Facebook.

Alles is al geregeld. Verlies geen tijd met auto huren, activiteiten uitzoeken en boeken.

Zeg JA tegen ons programma om mooie herinneringen te maken. Natuurlijk kun je ook ‘thuisblijven’ om te luieren aan het zwembad. Ontbijt wordt elke dag verzorgd en er is 3x een gezamenlijke maaltijd:  thuis, in de natuur en in een typisch Portugees restaurant.

De Quinta en appartement hebben beiden een volledig ingerichte keuken, dus zelf koken kan ook. Uit eten gaan is nog steeds verrassend goedkoop. Het dorpje Barao de Sao Joao (2 km lopen) biedt hiervoor volop mogelijkheden, ook om zelf boodschapjes te doen. Er zijn ook nog andere activiteiten die je afzonderlijk kunt boeken.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

 
Arrangement.jpg

Uniek bij alle arrangementen

Je verliest geen tijd met auto huren, plannen uitstippelen, afspraken maken.
Alles is geregeld. Geef even alle zorgen uit handen en geniet optimaal van kwaliteit-tijd.
Warme aandacht van mensen die al lang op deze locatie wonen. Zo kom je op de mooiste plekjes en de leukste tentjes!

  • Er is een goed netwerk als er onverwachts hulp nodig is.
  • Deskundige begeleiding.
  • Individueel maar niet alleen