Ons aanbod

Coaching met ezels, wandelen, relaxen of een combinatie hiervan; bij ons is heel veel mogelijk! Kijk hieronder wat het best bij je past of vul het contactformulier in voor meer informatie.

 
 
unnamed (1).jpg
 
Feel good vakanties

Coachen met ezels

Laat de ezels doen waar ze goed in zijn. Boek een sessie en vind antwoorden. Een sterk instrument in veranderingsprocessen. De dieren leiden je in korte tijd naar de essentie van je vraag.

Zij weten instinctief wat ze voor jou moeten doen om je datgene duidelijk te maken dat nu belangrijk is voor je. Zij zien je zoals je bent: in je meest pure vorm, zonder ego, merkkleding, status, opleiding of baan. Zij reageren op jou in het moment en dan is het alsof je even in je eigen film kijkt. Jij herkent wat ze duidelijk willen maken, wij als coaches helpen daar woorden aan te geven die jij gegarandeerd zult begrijpen.

 

Feel Good vakanties

Onbezorgd vakantie vieren in de schitterende Algarve. Stel je eigen programma samen met daarin ruimte voor  activiteiten, relaxen en een vleugje persoonlijke ontwikkeling. Waar de nadruk op ligt, kies je zelf!

Om je verblijf bij ons zo comfortabel mogelijk te maken bieden wij een arrangement aan waarbij je zelf de activiteiten kiest.
 

 
Burn-out Donkeymotion

Burn-Out Verander Traject

Burn Out Verander Traject : een dier ondersteunde aanpak van burn-out voor duurzame veranderingen in leven en werk