Voor wie en wat?

 
 
IMGP0046.JPG

Je wilt graag:

  • In een eerlijke spiegel kijken. Boek dan een sessie met onze ezels. Laat ze doen waar ze goed in zijn. Laat je raken door hun zachte kracht die puur, liefdevol en duidelijk is. Je zult verrast zijn over wat je gaat ontdekken.
  • In je eentje op vakantie, maar niet alleen zijn.
  • Even bijkomen. Pas op de plaats maken. Ontdekken hoe je verder kunt in het leven.
  • Vakantie vieren met iets extra’s: genieten van al het mooie dat de Algarve te bieden heeft in combinatie met een vleugje persoonlijke ontwikkeling. Leren over jezelf, iets ontdekken wat je nog niet wist terwijl je in een vakantiesfeer bent. Kwaliteit-tijd voor jezelf.

En dit alles op een mooie plek in Portugal, in een comfortabel appartement of prachtige quinta, midden in de natuur, veilig en gemakkelijk. 
 

Raam.jpeg

Wat kun je verwachten?


Onze werkplek is in Portugal! Dat wel, maar op minder dan 3 uur vliegen van Nederland. Je moet er even moeite voor doen, maar dan krijg je ook wat!
Kijk bij 'ONS AANBOD' om te zien wat het beste bij je past.

P.S. De activiteiten van DonkEyMOTION zijn niet geschikt voor mensen die een hekel hebben aan frisse buitenlucht, mooi weer en natuur. Ook als je allergisch bent voor dieren, je niet stoffig wil worden en alleen pumps draagt, kun je beter naar een alternatief zoeken.